Knaagdieren

Konijnen en knaagdieren:

De groep knaagdieren is enorm. Knaagdieren worden tegenwoordig graag gezien als huisdier. Mede door hun beperkte grootte is er in elk huis altijd wel een mooi plekje te vinden voor een knaagdierenverblijf. Overigens behoren de konijnen niet tot de knaagdieren, maar tot een aparte orde namelijk de haasachtigen.                                    

Levende dieren:

Liefhebbers voor knaagdieren zijn ook bij onze dierenspeciaalzaak aan het juiste adres. Achterin onze winkel kunt u bij ons de dieren vinden. Wij hebben het volgende te bieden: dwergkonijnen, cavia's en Russische dwerghamsters. Wij vinden het erg belangrijk dat uw knaagdier gezond is en gezond blijft. Een gezond knaagdier geeft veel plezier. Onze knaagdieren komen dan ook van bepaalde fokkers, zodat wij weten dat we gezonde dieren verkopen.       

 

Voeding:

Voor de knaagdieren en konijnen hebben wij een breed assortiment aan voeding. Natuurlijk willen wij u hierin graag adviseren, zodat u voor uw knaagdier/konijn een goede keus kunt maken.

 

Assortiment voor konijnen/knaagdieren:

  • snacks
  • speeltjes/huisjes
  • binnenhokken/buitenhokken/rennen
  • vachtverzorging
  • bodembedekking

 

Dierenaptheek:

Mocht uw konijn of knaagdier last van kwaaltjes ondervinden kom bij ons binnen voor advies. Wij beschikken over middeltjes tegen bijvoorbeeld parasieten/schurft.